Bolaget skall bedriva konsultation och rådgivning inom restaurang och livsmedelsbranschen, restaurang- och cateringsverksamhet, event och utveckling inom mat och dryck med främsta inriktning på sälj, design, koncept, kost och näringslära, projekt, konst, litteratur och reklam samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 2 853 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 360 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 360 |
Årets resultat (tkr) | 233 |
Summa tillgångar (tkr) | 783 |
Antal anställda | 3 |
2023-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 2 853 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 360 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 360 |
Årets resultat (tkr) | 233 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 783 |
Tillgångar (tkr) | 783 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 258 |
Obeskattade reserver (tkr) | 90 |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 435 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 783 |
2023-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 |
2023-12* | |
---|---|
Antal anställda | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 951 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 12.6% |
Soliditet | 41.2% |
Kassalikviditet | 180.0% |
Bolaget skall bedriva konsultation och rådgivning inom restaurang och livsmedelsbranschen, restaurang- och cateringsverksamhet, event och utveckling inom mat och dryck med främsta inriktning på sälj, design, koncept, kost och näringslära, projekt, konst, litteratur och reklam samt därmed förenlig verksamhet.